Casa Maňanero

Hotel Casa Maňanero se nachází v poklidné turistické čtvrti Camino del Sol u Cabarete.

Nabízená studia jsou přizpůsobena pro dvě osoby (vždy dvoulůžko) v přízemí hotelu. Jsou kompletně zrekonstruována a vybavena kuchyňským koutem (s vařičem, varnou konvicí, malou lednicí a základním kuchyňským vybavením), koupelnou (sprchový kout a toaleta). Samozřejmostí je posezení pod palmami před každým studiem.

Nabízený domeček disponuje dvěma pokoji, dvěma dvoulůžkovými postelemi a dvěma menšími koupelnami. Také kuchyňským koutem a stropními větráky. A tím dává prostor pro ubytování až 4 lidí.

Penthouse je situován v nejvyšším patře budovy a nabízí tak výhled na moře. Nabízí 3 ložnice s koupelnami a samostatnými terasami, velkou jídelnu s kuchyňským koutem a také pračku se sušičkou.

Nedaleko je malý místní obchůdek (Colmado) s potravinami a základními potřebami (větší nákupy s plným sortimentem v supermarketu Yanets v Cabarete).

Camino del Sol je čtvrť vzdálená necelé 3 km od turistického centra Cabarete s výbornou dopravní dostupností (moto-taxi (motoconcho), minibus (gua-gua)).

Pláž je vzdálená cca 100 metrů od hotelu. Je liduprázdná, dlouhá cca 7 km, na jedné straně zakončená městem Cabarete a na druhé straně lagunou řeky La Yasica.

Specialitou hotelu jsou projížďky na koních po pláži za bezkonkurenčních 18 USD.




Vila Terasa
Casa Ondra

Napsat komentář

17 − one =